finnnn.jpeg

Kristian Finn, Country Manager i EHFportal.no 

Jeg har lyst til å fremsnakke Martin Da Veiga. Trenger du en møtebooker eller salgs-ekspert? Martin har levert en rekke møter til Aksesspunkt Norge av høy kvalitet. Han setter seg raskt inn i løsningen og legger alt til rette for at møtene blir så gode som mulig. Han får herved min beste anbefaling

aksesspunkttt.png
Skjermbilde 2019-06-10 kl. 23.48.01.png
Carl Christian .png

Carl Christian Mathiesen, Produktsjef GIS- Analayse/ Senioranalytiker 
Prognosesenteret 

For Prognosesenteret strakk ikke tiden til for å gjennomføre kalde telefonsamtaler. Vi hadde noe usikkerhet i starten, da Martin ikke hadde jobbet med kjøpesenterbransjen tidligere, men det tok han på strak arm uten problemer. Profesjonaliteten i møtebookingen, spesielt med tanke på kommunikasjonen med potensielle kunder og oppfølgingen med Prognosesenteret i etterkant av møtene har vært bra.

Martin er den mest profesjonelle selgeren jeg har møtt, og fremstår som 100 % strukturert gjennom hele salgsprosessen. Han viste stort engasjement i produktet i forkant av møtebookingen, som er helt kritisk for å kunne gjennomføre den gode samtalen. Hadde alle bedrifter hatt selgere utelukkende som Martin, hadde bedriftsledere gått en lys tid i vente. Prognosesenteret ønsker å bruke Martins tjenester i fremtiden.

hellleurd.jpeg

Richard Hellerud, Tidligere Sales Director Bahs Kapital

Jeg engasjerte Martin i et månedslangt salgsoppdrag og er veldig fornøyd med måten han utførte oppdraget på. Martin er en meget dyktig selger som har fokus på integritet og kommunikasjon. Han er svært dyktig på nettverks- og relasjonsbygging og er veldig resultatorientert. Da Veiga Consulting kan utføre alle typer salgsoppdrag og anbefales på det sterkeste.

bahs kapital.jpg
andreas .jpeg

Andreas Andersson, Country Director (acting) / Payment Solutions Manager Resurs Bank

Vi hadde utfordringer å få booket nok møter internt og få selgerne motiverte til å satse på møtebooking. En bekymring vi hadde før vi valgte Martin, var hvordan vår merkevare frontes ut mot de som kontaktes og kvaliteten på samtalen.
Du kan stole helt og fullt på at du er i trygge hender også med henhold til din egen merkevare. Det har vært en kontinuerlig flow med relevante salgsmøter, som over tid har resultert i ny business.
B2B – Profesjonell Møtebooking ved Martin Da Veiga har vært et meget bra komplement til eget salgskorps, og vi er fornøyd med hvordan oppdraget har blitt gjennomført!

Resurs Bank.png
Jo alund.jpeg

Jo Alund, CEO Strong Communications

I løpet av de 10 siste årene så har jeg trent og coachet mer enn tusen selgere. Skulle ønske Martin var en dem, han er en av de beste jeg har møtt. Selv har vi brukt Martin på flere prosjekter og han leverer alltid til terningkast 6!

stroooong.png
Prognosesenteret.png